Wat doet Ria zoal?

Ria van kleef is een freelance fashion designer, stylist en productontwikkelaar. Ze werkt al meer dan 30 jaar als zelfstandig ontwerpster, stylist en productontwikkelaar in mode en interieur, geeft workshops op scholen en ontwerpt kleding en interieuraccessoires voor bedrijven die dit onder hun huismerk op de markt brengen.

Onze tijdloze MIYSU designs worden met zorg en liefde ontworpen, geproduceerd en door ons zelf getest. Ook leuk om te weten.... wij werken alleen met gecertificeerde eco-materialen en laten deze zelf verven en printen. Onze ontwerpen zijn basic en laid-back met bijzondere details. Wij willen met onze tijdloze look, zorgen dat jou nieuwe kledingstuk echt iets toevoegt in jouw kledingkast.

Heb je ideeën of wensen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ria was bijna 12 jaar directeur en eigenaar van Miysu, het duurzame fashionlabel gemaakt met respect voor mens en natuur. Miysu is toonaangevend in de duurzame mode en behoort tot de top drie bedrijven in deze branche.

MIYSU was genomineerd voor ECO website van het jaar 2012 en heeft daarbij een eervolle tweede plaats behaald. Ook in 2013 was Miysu opnieuw genomineerd.
Ria van Kleef was een van de drie finalisten van de MVO-prijs 2013 van de Gemeente Gorinchem.en heeft daarbij een eervolle tweede plaats behaald.
Ook was Ria van Kleef genomineerd bij de VIVA400 versie 2013, in de categorie ECO.
In 2016 heeft Ria zich verder ontwikkeld als DTP-er: Photoshop, Illustrator en InDesign. In 2018 heeft zij de vakopleiding fotografie voltooid.

www.knitfactory.nl

Sterk en stoer. Zo kun je de interieuraccessoires van Knit Factory het beste omschrijven. De collectie heeft een grove uitstraling, zelfs een vintage look. We gebruiken alleen natuurlijke, kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Die vinden we vooral in Zuid-Europa.
Alles is er in de basiskleuren steengrijs, mosgroen, ivoorwit, jeansblauw en antraciet. Details als grote knopen, leren riempjes, siersteken en houtje-touwtjes maken de accessoires helemaal af. Wat Knit Factory zonder meer uniek maakt, is de combinatie van breiwerk met stof.
Allemaal ontworpen én geproduceerd in Nederland!

Specialismen: Fashion design, styling en productontwikkeling.